A huge collection of 3400+ free website templates www.JARtheme.COM WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

Om NiceBeauty

Kvalitet og godt håndværk

Vi går ikke på kompromis og det skal du heller ikke. Hos NiceBeauty møder du vores dygtige og professionelle team, som står klar til at tage imod dig og hos os er du i centrum. Vi gør en dyd ud af at sørge for, at du bliver forkælet og at dine forventninger bliver indfriet. Vi ved hvor vigtigt det er, at der er tid og rum til at tale om ønsker og ideer og vi tager os derfor altid tid til at lytte. Først når vi ved hvad der er vigtigt for dig kan vi give dig den bedste rådgivning. Du er altid velkommen til at kigge ind til en konsultation med en af vores frisører, kosmetolog eller negletekniker og tage en snak om hvad vi kan gøre for dig.

Veluddannede frisører og kosmetologer

– for os er høj kvalitet en selvfølge

Hos NiceBeauty Kolding ved vi at det går stærkt i branchen. Derfor bliver teamet løbende sendt afsted på kurser for at sikre at vi er opdateret på de nyeste trends, både inden for hår, hudpleje og negle.
Når du er færdig med din behandling hos NiceBeauty får du vejledning i hvordan du skal pleje dit hår og din hud derhjemme og finde lige præcis de produkter der passer til din hud- og hårtype samt frisure.

 

Vores hjem. Østergade 18, 6000 Kolding
Venteområde - for os er det vigtigt at du som kunde altid er i centrum
Butikken
Velkommen til NiceBeauty Kolding